Äkta trådlösa hörsnäckor

Vem vill inte känna sig som Arnold Swarzenegger? Med ett par äkta trådlösa hörsnäckor känner man sig fullständigt uppkopplad, utan sladdar som hänger eller andra störande detaljer. Dessa lurar måste inte bara kommunicera trådlöst med din mobil eller dator, utan också med varandra. Man kan ju inte få ljudet med tidsskillnad eller ljudnivåskillnad till öronen, det skulle totalt förstöra upplevelsen.

Vårt bästa val för den som vill känna sig som en äkta terminator är Erats Apollo 7. Förutom det coola namnet, hämtat från USA:s rymdresor, är dessa små pluggar ett riktigt tekniskt underverk. Ljudet är fantastiskt, balanserat och klart, med en tydlig bas och en melodisk diskant. Trots att de är så små har dessa trådlösa hörlurar enkla och tydliga kontroller för att byta spår, ändra volym och om man vill ge dem röstkommandon. De har en bra uppkoppling, vilket innebär att man kan röra sig långt från sin mobil och fortfarande vara uppkopplad. De är bekväma, även när man inte använder någon av de anpassningspluggar som följer med i paketet. Dessutom är de vatten- och svettsäkra.

De är dock rätt dyra, så det gäller att inte tappa bort dem. Drygt 2000 kronor paret är inte småpengar för den som har andra saker att spendera sina surt förvärvade slantar på. Den inbyggda mikrofonen lyckas på något sätt fånga upp ljudet, men det blir tyvärr inte riktigt bra. Det är ju en bit från munnen till örat där lurarna sitter. Lurarna kommer i ett snyggt om än väldigt litet fodral. De är diskreta men ändå stiliga. Erats lurar kommer från ett kickstarter-projekt, från ett gäng dedikerat till att skapa de perfekta hörlurarna. Vi tycker att de lyckats väldigt bra med sin ambition, och det är ju alltid kul med en ny spelare i leken. Vi ljudnördar kan ju bara vinna när fler är åtagna att leverera bra ljud.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *