Bästa trådlösa hörlurarna

Ett par trådlösa hörlurar har fler fördelar än enbart att man slipper krångla med sladdar. Inte nog med att man kan sitta i soffan och titta på TV, dessutom får den aktive större frihet att röra sig och slipper ha kläder med fickor eller en väska att bära ljudskaparen i.

Vårt val gällande trådlösa hörlurar är Bang och Olufsens Beoplay H4 Wireless Headphones. Bang och Olufsen har ett enastående renommé i ljudbranschen, och deras produkter är verkliga premiumprodukter. Att köpa en Bang och Olufsen ljudanläggning är en investering som kan motsvara än smärre årslön, men Beoplay H4 Wireless är en hörlur som inte kostar mer än vad som är normalt. Självklart är den största fördelen med dessa lurar det fantastiska ljudet. Deras elektrodynamiska högtalare ger ett vackert och detaljerat ljud med en skön bas och klar skärpa i diskanten. Och om man inte gillar ljudbilden så finns möjlighet att justera den via Bang och Olufsens Beoplay app, bra för den som själv vill ha kontroll över sin upplevelse. Bäraren kan helt gå in i ljudbilden och njuta av såväl ny musik som gamla kända klassiker.

Även om de också kan användas med sladd, så förloras inte mycket av ljudkvaliteten över bluetooth. Batteriet ger nästan 20 timmars lyssningstid, vilket är tillräckligt för flera dagars njutning. De laddar snabbt, vilket också är en viktig detalj. Lurarna är som allt annat från företaget snygga med en futuristisk touch. De ger ett intryck av gedigen kvalitet med metallstomme och detaljer av lammskinn. Öronkåporna har minnesskum som gör att de omärkligt anpassar sig efter bäraren. De utesluter effektivt omgivande ljud även om de inte har dynamisk ljuddämpning. En knapp på lurarna ger samtliga funktioner, vilket kan leda till viss förvirring. Dessa lurar är det perfekta valet för den som vill bära ett stycke dansk kvalitetsdesign och njuta hela vägen till banken.

Rendly