Bästa hörsnäckorna

När det gäller in-ear-lurar är det viktigaste att de är bekväma för bäraren. Därför måste en recension komma med brasklappen att luren kanske inte passar, eftersom alla öron är olika. In-ear-lurar utsätts ofta för högre slitage, men är samtidigt mycket smidiga att ha med sig. De får lätt plats i fickan, och är ofta bekväma för den som vill lyssna på musik i sängen. Den som vill ha dem på under motionspass måste tänka på att de ska sitta kvar, det finns särskilda hörlurar som är gjorda för att passa den aktiva brukaren.

De små lurarna finns också att köpa nästan överallt, men för den som ställer höga krav på ljud är det värt den extra omvägen att hitta den perfekta hörsnäckan. De hörsnäckor som fått flest höga betyg är 1MORE Triple-Drivers. De har ett fantastiskt ljud till ett helt OK pris, du kan ofta hitta dem för under tusen kronor. De är snygga med en finish i rosa guld, och med sina böjda öronpluggar passar de i de flesta öron. Det följer också med flera olika skum- och silikonpluggar, för att kunna anpassas till just ditt öra. Sladden är gjord i gummi eller är tygklädd. Det finns en fjärrkontroll på sladden, som fungerar både med Android och iOS, vilket inte gäller för alla hörlurar.

Det är dock ljudet som gör 1MORE Triple Driver så enastående. Ljudet är runt och mjukt, med fantastiska detaljer som gör att bäraren verkligen lutar sig in i ljudet. Medelregistret är anpassat för att framhäva mänsklig röst, och ett extra bastryck ger liv i rösterna. Basen har ett bra tryck, varmt och brett utan att ta över helt. Diskanten ger liv åt musiken och ger detaljer som är svåra att hitta i den här prisklassen. De olika öronpluggarna ger också bra ljuddämpning mot omvärlden för att skapa ett bra ljudrum.

Rendly