Vi är dedikerade till bra ljud!

Ljud är en viktig del av vardagen för många, och med dagens hörlursteknik kan alla själva välja vilken ljudmiljö som ska omge dem. Samtidigt är hörlurar en rätt stor investering för många, och man vill ju att de ska låta bra, vara bekväma och hålla länge. Alla har heller inte förmågan att avgöra vilket ljud som låter bäst, och därför är vi på Decibel åtagna att hjälpa våra läsare till det bästa valet.

Vi är ett glatt gäng dedikerade personer som tycker att ljud är det viktigaste i livet. Tillsammans skannar vi marknaden för att plocka fram de bästa produkterna, hörlurar i alla kategorier som du ska kunna njuta av under många år. Vi har alla flera olika lurar för olika tillfällen, för att få bra ljud på pendeltåget, hemma, på jobbet och i skolan. En del av oss är mer stilkänsliga, och det garanterar att vi inte rekommenderar modemässiga katastrofer till våra läsare. Flera av oss är riktiga ljudnördar, som lyssnar in oss efter diskant och bastoner, läser på om ny teknik och ibland t.o.m. dissekerar lurar för att förstå vad som får dem att låta bra eller dåligt.

Eftersom vi har olika musiksmak, vilket också är bra eftersom det ställer olika krav om man lyssnar på hårdrock eller klassisk musik i lurarna. Vi har vinnlagt oss om att hitta testare av båda könen och i alla åldrar, för att inte fångas av våra egna idéer. Vi gör det här för att vi tycker det är viktigt att alla har tillgång till bra ljud, och att de duktiga företagen får sälja mer produkter, så de har pengar att skapa ännu bättre lurar. Kort sagt, vi är dedikerade till en bra ljudupplevelse, och tror att det skulle medföra bättre hälsa, lyckligare människor och fred på jorden. Ja inte riktigt det sista, men resten står vi för!

Rendly