Så skyddar du mobilen och surfplattan billigt

De flesta av oss tar med sig mobilen överallt. Om du har en surfplatta så får den ofta gärna följa med på både jobb och fritid. Genom att köpa bra skydd till mobilen och surfplattan förebygger du många problem och sparar in tusenlappar. Särskilt om du har barn och tonåringar.

Köp prisvärt skydd online

Det är inte bara datorn, Ipaden och mobilen som kostar, även skal och skydd har ett pris. Genom att handla på sajter som erbjuder bra skydd och skal till lika bra pris sparar du enkelt in många hundralappar. Målet med skalet är ju att skydda dina enheter. Såvida du inte ska dyka med mobilen 30 meter under vattenytan så fungerar ett lite billigare skal lika bra som ett dyrt märkesskal. Funktionen är densamma. Om du har barn och tonåringar kan pengarna ändå lätt dra iväg. På billigamobilskydd köper du prisvärda skal och skydd till mobilen och surfplattan, som ett kraftigare och färgglatt barnfodral till både Ipad, Lenovo och Samsung Galaxy Tab. Du hittar också ett stort utbud av snyggt designade skal till mobilen som passar både vuxna och tonåringar för bara 159 kronor.

Skydda hörlurarna

Om du gillar att lyssna på musik och poddar är det smart att köpa ett snyggt silikonskal till dina AirPods. På Billigamobilskydd hittar du silikonskal till dina hörlurar för bara 99 kronor. Perfekt pris för både vuxna och tonåringar. Det finns två anledningar att du ska skaffa skydd till dina hörlurar, oavsett vilket märke som du använder. För det första kommer de naturligtvis att hålla längre. Ju bättre du vårdar dem, desto bättre ljud kommer de att ha. Och hålla längre. För det andra hittar du dem lättare. Du har hörlurarna i väskan, ryggsäcken eller på soffbordet. Genom att ha dem i skalet kommer du helt enkelt att se dem snabbare.

Snyggt skal till mobilen

Det finns många snygga skal att välja mellan. Om du satsar på lite billigare skal kan du köpa flera. Dagens mobilskal är inte bara skydd, de är också accessoarer. Det är mycket roligare att ha ett passande skal till jobbet och ett annat som är mer färgglatt när du ska träffa vänner eller träna. Om du gillar äventyr är det smart att också skaffa ett särskilt skal för när du rider, löper i skogen eller cyklar med mobilen. Lite tjockare skal som skyddar mobilen från smällar. Samtidigt är ofta de skalen lite klumpigare. Då kan du även köpa ett vanligt lite tunnare skal för vardagen.

Skaffa barnskydd till surfplattan

Om du har barn är det riktigt smart att barnsäkra surfplattan med ett rejält barnfodral. Barn gillar ju att använda surfplattor och som förälder kan det vara riktigt skönt att de är upptagna med ett kreativt spel eller en film en stund. Naturligtvis ska de inte sitta hela dagarna med mobilen och surfplattan i händerna. Men för många föräldrar är det skönt att få extra lugn och ro på lördag morgon medan de mindre barnen ritar på plattan eller ser en film på tv.

Rendly